Jep. Vedin äsken pitsaa. Ja paljon. Sekä karkkia. Nyt on huono olo, mutta mietin jo että jospa ostaisin suklaa-nougat jätskiä?? Tosi ällöttävää. Tekisi mieli mennä treenaamaan lisää (kävin tänään jo juoksemassa 30min.) mutta ei taida etureisi kestää. Kiristi jo ennen kuin menin lenkkeilee. Tiedän etten ole huomenna laihtunut. Ja lihoan jos ostan sitä jätskiä. Mutta kun en pysty vastustamaan. Kukaan ei ole kotona. Ja BED suorastaan huutaa, että osta nyt kaikkea ja syö! Syö kun kukaan ei ole näkemässä. Enkä osaa vaientaa sitä ääntä.

Ostin muuten sellasia rasvanpoistotabuja sekä jotain mikä estää rasvaa imeytymästä elimistöön-tabuja. En tiedä onko noista mitään hyötyä, mutta kun olen ahmija niin pakko turvautua tälläisiin epätoivoisiin keinoihin. Onneks niistä ei tuu edes huono olo :) Se nyt vielä olisi puuttunut.

Tänä aamuna siis paino oli sama kuin aiemminkin. Ahistaa. Oon ihan lätkässä mun ystäväpoikaan. Enkä oikeesti tiedä mitä tehdä. Ja ahistushan lisää minulla ahmimis himoja. että sillai. ikuinen noidan kehä.... miksen voisi vain lihoa 120kg ja kuolla pois???